BSG Modtager 100.000 kr. fra DGI og DIF’s foreningspulje​


I uge 38, modtog BSG 100.000 Kr. Fra DGI og DIFs foreningspulje, som vi søgte tilbage i april måned. 

Vi søgte 120.000 kr. Til en generel opgradering af vores redskaber, både til voksen, Børne- og springhold. Efter at vi har fået mere haltid i Langbjerghallen og tider i Søholthallen har vi haft brug for en opgradering af vores redskabsportefølje, og for at supplerer foreningens eget bidrag til indkøbene, søgte vi foreningspuljen og har fået bevilget 100.000 kr. Som vi er meget glade for! 

100.000 kr. Lyder måske af mange penge, men når en enkelt nedspringsmåtte koster op til 35.000 kr. Så skal der mange penge til, for at kunne lave den opgradering vi har lavet henover sommeren og fortsætter i løbet af efteråret, forklarer BSGs formand, Kasper Lundquist.

Pengene skal som sagt gå til indkøb af redskaber til en bred vifte af foreningens gymnastikhold. I sommers indkøbte vi bl.a. håndredskaber til Crossgym og Yoga, samt foretog en opgradering og ombygning af flere af vores redskabsrum, for at få bedre plads, og bedre opbevaring af vores redskaber.  

Samtidig har flere af vores håndredskaber til vores børnehold fået en opdatering, og pt. Er vi i fuld gang med at købe nye nedspringsmåtter til Søholthallen, som I den grad mangler nogle ordentlige redskabsfaciliteter. Det bliver selvfølgelig bedre når den nye hal kommer, men indtil da, skal vi selvfølgelig have optimale betingelser. 

I løbet af efteråret, vil resten af de planlagte indkøb gennemføres, og vi glæder os fortsat til en opgradering af vores redskaber, fortæller formand Kasper Lundquist.

Bliv medlem
Vær en del af BSG og tilmeld dig!
Bliv medlem
Ofte stillede spørgsmål
Kalender
Besøg vores side
Besøg BSGs insta
© BSG | Brøndby Strands Gymnastikforening | Skolevang 3 | 2660 Brøndby Strand