Corona-opdatering december 2020​


Kære medlemmer 


På mandag den 7/12 træder de skærpede Coronarestriktioner for Hovedstaden i kraft. Med påbuddet om maksimalt 10 personer pr. hold, har vi således endnu en gang været nødsaget til at foretage en vurdering af, i hvilket omfang de enkelte hold vil kunne fortsætte frem til jul. Desværre må vi konstatere, at det for de fleste holds vedkommende IKKE vil være muligt at gennemføre en kvalitativ træning på en, efter retningslinjerne, sundhedsmæssig forsvarlig måde.

Følgende hold er derfor de eneste, hvor træningen fortsætter de kommende uger – holdene vil få besked om ændringer direkte af instruktørerne:
AQUA-fitness, Drengeholdet, Joy Jump samt alle voksenhold under ti personer!

Alle øvrige hold indstilles frem til efter nytår. VI har samtidig besluttet at forlænge sæsonen med 2 uger for de berørte hold.

Vi beklager naturligvis meget, men håber samtidig på forståelse i denne, for alle, vanskelige situation.

Vi er løbende i dialog med såvel Brøndby Kommune som DGI og vil inden jul komme med en opdatering i forhold til træning i det nye år. 

Selvom det selvsagt ikke er måden vi ønsker at slutte 2020 i BSG, er vi naturligvis bevidste om vores ansvar i forhold til at begrænse smittespredningen mest muligt.

I ønskes alle en god, sikker og tryg jul 

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Bliv medlem
Vær en del af BSG og tilmeld dig!
Bliv medlem
Ofte stillede spørgsmål
Kalender
Besøg vores side
Besøg BSGs insta
© BSG | Brøndby Strands Gymnastikforening | Skolevang 3 | 2660 Brøndby Strand