Sociale medier


Politik for brug af Sociale medier og ordensregler for foto/video


Brøndby Strands Gymnastikforening er på flere sociale medier, heriblandt Facebook, TikTok, Instagram og Youtube, hvor der ofte vil blive lagt billeder og video op.

Brøndby Strands Gymnastikforening forbeholder sig retten til at optage, videregive og offentliggøre billeder samt video fra træning, arrangementer og opvisninger jævnligt.

Billeder og video offentliggøres i overensstemmelse med datatilsynets retningslinjer, som kan læses her:
https://www.datatilsynet.dk/hvad-siger-reglerne/vejledning/internet-medier-og-apps-/billeder-paa- internettet og forbundets retningslinjer (DGI) https://www.dgi.dk/foreningsledelse/artikler/billedbrug-paa- nettet-bliver-nemmere

Der forbeholdes ret til at vise og fremstille enkelte personer eller grupper, som kan videregives til de lokale medier og eventuelt publiceres på Facebook, www.bsg.dk, youtube og Instagram mm., som fremmer klubbens synlighed; trykte som digitale.

Hvis der skulle være udøvere eller forældre som ikke ønsker, at deres børn/udøver må filmes, fotograferes
eller på anden vis portrætteres skal dette meddeles klubben på mail; medie@bsg.dk

Hvis der er et ønske om at et billede eller videoklip helt eller delvist skal fjernes, skal dette oplyses foreningens medieudvalg straks, som i samarbejde med bestyrelsen vil tage stilling til om der er grund til at fjerne billedet eller videoen.

Skulle man ønske at tage billeder og videoer til træning i gymnastiksalen, skal der ALTID gives tilladelse fra den forestående instruktør på det pågældende hold.

Generelt opfordres til at vise hensyn på de sociale medier, og at der altid skrives i en god og ordentlig tone. Desuden opfordres til at bruge den sunde fornuft når der skal vælges billeder og video til brug på de sociale medier.

Hvis ovenstående ikke vurderes at være overholdt, forbeholder BSG’s bestyrelse sig retten til straks, og uden varsel, at fjerne eventuelle opslag som tekster, billeder/Video mm. Fra vores sociale medier.

  Opdateret 10. januar 2023 af bestyrelsen
 

Bliv medlem
Vær en del af BSG og tilmeld dig!
Bliv medlem
Ofte stillede spørgsmål
Kalender
Besøg vores side
Besøg BSGs insta
© BSG | Brøndby Strands Gymnastikforening | Skolevang 3 | 2660 Brøndby Strand