* = Dette kræver at du har en profil og er logget ind.

Powerpigerne

Antal tilmeldte:
18/30
Årgang:
2013-2015
Køn:
Piger
Pris:
1.800,00 DKK
29/08/2023 - 18/06/2024 Springhallen Tirsdag 17:15-18:35 Instruktør: Lucas Burchhardt Astrid Løfqvist Marcus Burchhardt Rasmus Lund
Beskrivelse

PowerPigerne er et opvisningshold for piger i alderen 9-10 år. Vi har fokus på spring, rytme og et godt sammenhold. Vi har til hver træning forskellige redskabsbaner med blandt andet trampolin og airtrack, og vi træner serier, som vi viser frem til opvisningerne. I starten af sæsonen holder vi en lørdagstræning, hvor vi træner, hygger og lærer hinanden bedre at kende. 

I løbet af sæsonen træner vi frem mod 5-6 opvisninger, som vi forventer, at du deltager i. Opvisningerne ligger i foråret. Ønsker man ikke at skulle lave så mange opvisninger eller synes serie er kedelige, henviser vi til holdet Turbotøser 9-12 år  

Til forældre: I løbet af sæsonen vil vi få brug for jeres hjælp. Det kan f.eks. være kørsel fra/til opvisninger og stævner, madlavning til arrangementer, hjælpe med at bære redskaber, mm. 

I øvrigt: 
Fodtøj: Enten bare tæer, eller Pro-specs gymnastiksko. De kan købes i SportMaster,Sports Master, IntersportInter Sport og på nettet. Der kan forekomme ekstraudgifter til opvisningstøj og træningsweekend mm. 

Forventninger til vores opvisningshold:  

Som opvisningshold forventes det at holdet deltager i følgende opvisninger – Vestegnens Gymnastikdag, Forårsdagene i Roskilde, Lokalopvisningen, Opvisningen ved Fjorden og Kulturweekenden. Her ud over kan der komme flere opvisninger for de enkelte hold. 

Som forening ønsker vi at opvisingsholdene repræsenterer BSG på bedste vis, og det forventes derfor at alle gymnaster bærer foreningens paradedragt, når de er ude til div. opvisninger i løbet af sæsonen. Paradedragten vil være en del af kontingentet og består af overdel/bukser og gymnastens navn som påtrykkes uden beregning. Dragten vil blive udleveret til gymnasterne i løbet af efteråret, og er her efter gymnastens egendel. 


Sommerrabat-600,00 DKK

Pris: 900,00 DKK

Samlet rabat på 900,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Lucas Burchhardt

Instruktør

Astrid Løfqvist

Instruktør

Marcus Burchhardt

Instruktør

Rasmus Lund

Instruktør

Vores sponsorer