* = Dette kræver at du har en profil og er logget ind.

Joy Jump

Antal tilmeldte:
24/30
Årgang:
2011-2012
Køn:
Piger
Pris:
1.800,00 DKK
31/08/2023 - 20/06/2024 Springhallen Torsdag 18:00-19:30 Instruktør: Celina Lykke Lundquist Astrid Løfqvist Amanda Risegaard Frederikke Brix Andersen André Sode Carlsen
Beskrivelse

Joy Jump er et opvisningshold for piger i alderen 11-12 år. Træningen vil består af en opvarmning med elementer af rytme, styrke og konditionstræning, indøvelse af rytmesekvenser (serier) og spring på diverse redskabsopstillinger. På minitrampolinen vil vi beskæftige os med salto, hoftebøjet salto, strakt salto, overslag samt forøvelser til saltoer med skruer. På airtracken vil vi beskæftige os med araber, flik flak, kraftspring, forlæns og baglæns salto mm. 

Vi forventer, at du har en engageret og målrettet tilgang til træningen, og at du behersker de basale grundspring. Derudover forventer vi, at du i rimelig grad mestrer at tælle takter og har en basal rytmisk forståelse. Det er der brug for, når vi skal øve serier til opvisningsprogrammet. Det er vigtigt at du kommer til træning hver gang, og giver besked i tilfælde af afbud. 

I løbet af foråret vil der være 4-5 opvisninger og en træningsweekend med overnatning. Her forventer vi fuld opbakning og at pigerne kommer til alle opvisningerne. Det plejer at være rigtig hyggeligt, så sæt kryds i kalenderen, så snart du får datoerne. 

Kort efter sæsonstart får du en velkomstseddel med vigtige datoer og informationer om sæsonen. Vi vil også afholde et forældremøde, hvor vi fortæller om holdet, forventninger, arrangementer mm. 

Til forældre: I løbet af sæsonen vil vi få brug for jeres hjælp. Det kan f.eks. være kørsel fra/til opvisninger og stævner, madlavning til arrangementer, hjælpe med at bære redskaber, mm. 

I øvrigt: 
Fodtøj: Enten bare tæer, eller Pro-specs gymnastiksko. De kan købes i Sportmaster,Sports Master, IntersportInter Sport og på nettet. Der kan forekomme ekstraudgifter til opvisningstøj og træningsweekend mm. 

Forventninger til vores opvisningshold:  

Som opvisningshold forventes det at holdet deltager i følgende opvisninger – Vestegnens Gymnastikdag, Forårsdagene i Roskilde, Lokalopvisningen, Opvisningen ved Fjorden og Kulturweekenden. Her ud over kan der komme flere opvisninger for de enkelte hold. 

Som forening ønsker vi at opvisingsholdene repræsenterer BSG på bedste vis, og det forventes derfor at alle gymnaster bærer foreningens paradedragt, når de er ude til div. opvisninger i løbet af sæsonen. Paradedragten vil være en del af kontingentet og består af overdel/bukser og gymnastens navn som påtrykkes uden beregning. Dragten vil blive udleveret til gymnasterne i løbet af efteråret, og er her efter gymnastens egendel. 

Pris: 900,00 DKK

Samlet rabat på 900,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Celina Lykke Lundquist

Instruktør

Astrid Løfqvist

Instruktør

Amanda Risegaard

Instruktør

Frederikke Brix Andersen

Instruktør

André Sode Carlsen

Instruktør

Vores sponsorer