* = Dette kræver at du har en profil og er logget ind.

JuniorMix

Antal tilmeldte:
13/30
Årgang:
2007-2011
Pris:
3.000,00 DKK
28/08/2023 - 19/06/2024 Søholthallen Mandag 18:00-19:30 Springhallen Onsdag 16:00-18:00 Instruktør: Lærke Rasmussen Amanda Risegaard Magnus Lund
Beskrivelse

JuniorMix er et opvisnings spring-/rytme hold for øvede piger og drenge i alderen 12-16 år. 

Adgangskrav: For at gå på dette øvede spring-/rytmehold skal du kunne spring salto i trampolinen og springe araber-flik, kraftspring og saltomortale  på bane med modtagning. Du skal kunne følge takten i musikken og være bekendt med gymnastikkens 5 basis sving. Instruktørerne forbeholder sig rettigheden til at flytte gymnasterne fra JuniorMix til Joy Jump eller Drengeholdet, såfremt vi mener det vil være mest gavnligt for deres udvikling i forhold til deres niveau. 

Om holdet: Vi springer på airtrack og trampolin og laver rytmiske serier til god musik. Derudover værner vi om fællesskab og godt kammeratskab. Derfor bliver der afholdt forskellige arrangementer i løbet af sæsonen, såsom træningsweekend, juleafslutning og diverse opvisninger. Datoerne vil blive delt med dig i god tid og vi forventer at man deltager. 

Opvisninger: Som gymnast på JuniorMix, bliver man en del af et opvisningsprogram, som vi opviser med 8-9 gange i løbet af foråret. Sæsonens første opvisning ligger i slutningen af Januar og arrangeres af Vallensbæk Idrætsforening. 

Til forældrene: I løbet af sæsonen, vil vi få brug for jer forældres hjælp. Det kan f.eks. være kørsel fra/til opvisninger og stævner. Madlavning, morgenmad, bage kage til træningsweekenden og meget andet. Der er ingen tvang, men vi vil sætte stor pris på jeres hjælp. 

I øvrigt: 
Fodtøj: Bare tæer eller Pro-specs gymnastiksko. De kan købes i Sports Master, Inter Sport og på nettet. 

Der må påregnes evt. ekstraudgifter til rekvisitter/beklædningsgenstande i forbindelse med opvisningsprogrammet og deltagelse til træningsweekenden. 

Forventninger til vores opvisningshold:  

Som opvisningshold forventes det at holdet deltager i følgende opvisninger – Vestegnens Gymnastikdag, Forårsdagene i Roskilde, Lokalopvisningen, Opvisningen ved Fjorden og Kulturweekenden. Her ud over kan der komme flere opvisninger for de enkelte hold. 

Som forening ønsker vi at opvisingsholdene repræsenterer BSG på bedste vis, og det forventes derfor at alle gymnaster bærer foreningens paradedragt, når de er ude til div. opvisninger i løbet af sæsonen. Paradedragten vil være en del af kontingentet og består af overdel/bukser og gymnastens navn som påtrykkes uden beregning. Dragten vil blive udleveret til gymnasterne i løbet af efteråret, og er her efter gymnastens egendel. 

Pris: 1.500,00 DKK

Samlet rabat på 1.500,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Lærke Rasmussen

Instruktør

Amanda Risegaard

Instruktør

Magnus Lund

Instruktør

Vores sponsorer