* = Dette kræver at du har en profil og er logget ind.

Strandens Aspiranter

Antal tilmeldte:
25/26
Alder:
14-25
Pris:
2.100,00 DKK
28/08/2023 - 16/06/2024 Springhallen Mandag 18:00-20:00 Instruktør: Kasper Lundquist Ida Lysthøj
Beskrivelse

Holdet er for dig som er 14 år eller ældre.* 

Strandens aspiranter er et ynglinge/seniorhold for dig som sætter det sociale og gymnastikken højt. 

Holdet vil i træningen fokusere på gymnastiske elementer i form af masser af spring og tekniktræning, samt rytmiske elementer og serier. Der arbejdes mod at lave et lækkert opvisningsprogram som skal vises til (forventeligt) Vestegnens gymnastikdag, en forårsopvisning, lokalopvisningen, solkystens opvisning, samt et sommerstævne. 
 
Herudover vil sæsonen bestå af sociale arrangementer, som det forventes man ligeledes deltager i, på lige fod med træningerne, herunder en træningsweekend hvor der skal springes og hygges i massevis. 

*Vi tillader os at henvise til JuniorMix, i tilfælde af, at gymnasten ikke passer ind på holdet. 

Forventninger til vores opvisningshold:  

Som opvisningshold forventes det at holdet deltager i følgende opvisninger – Vestegnens Gymnastikdag, Forårsdagene i Roskilde, Lokalopvisningen, Opvisningen ved Fjorden og Kulturweekenden. Her ud over kan der komme flere opvisninger for de enkelte hold. 

Som forening ønsker vi at opvisingsholdene repræsenterer BSG på bedste vis, og det forventes derfor at alle gymnaster bærer foreningens paradedragt, når de er ude til div. opvisninger i løbet af sæsonen. Paradedragten vil være en del af kontingentet og består af overdel/bukser og gymnastens navn som påtrykkes uden beregning. Dragten vil blive udleveret til gymnasterne i løbet af efteråret, og er her efter gymnastens egendel. 

Pris: 1.050,00 DKK

Samlet rabat på 1.050,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Formand
Kasper Lundquist

Instruktør

Ida Lysthøj

Instruktør

Vores sponsorer