* = Dette kræver at du har en profil og er logget ind.

Rytmerne

Antal tilmeldte:
10/30
Alder:
14-20
Pris:
1.800,00 DKK
30/08/2023 - 19/06/2024 Søholthallen Onsdag 18:00-19:30 Instruktør: Carina Bøegh Folsing
Beskrivelse

Rytmerne er et opvisningshold i alderen 14-20 år. I træningen vil der være fokus på smidighed, holdning, musikforståelse og samarbejde - og måske vil et håndredskab snige sig ind. 

Derudover vil vi lave rytmiske sammensætninger, som vi i løbet af foråret vil tage ud og opvise med. På holdet prioriterer vi sammenhold, hvor der er plads til sjov. 

Der må påregnes ekstra udgifter til rekvisitter til opvisningen. 

Forventninger til vores opvisningshold:

Som opvisningshold forventes det at holdet deltager i følgende opvisninger – Vestegnens Gymnastikdag, Forårsdagene i Roskilde, Lokalopvisningen, Opvisningen ved Fjorden og Kulturweekenden. Her ud over kan der komme flere opvisninger for de enkelte hold.

Som forening ønsker vi at opvisingsholdene repræsenterer BSG på bedste vis, og det forventes derfor at alle gymnaster bærer foreningens paradedragt, når de er ude til div. opvisninger i løbet af sæsonen. Paradedragten vil være en del af kontingentet og består af overdel/bukser og gymnastens navn som påtrykkes uden beregning. Dragten vil blive udleveret til gymnasterne i løbet af efteråret, og er her efter gymnastens egendel.

Pris: 900,00 DKK

Samlet rabat på 900,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Carina Bøegh Folsing

Instruktør

Vores sponsorer