* = Dette kræver at du har en profil og er logget ind.

Rytme Kvinderne

Antal tilmeldte:
12/30
Alder:
25-55
Køn:
Kvinder
Pris:
1.800,00 DKK
30/08/2023 - 19/06/2024 Søholthallen Onsdag 19:30-21:00 Instruktør: Carina Bøegh Folsing
Beskrivelse

Rytmekvinderne er et opvisningshold for piger/kvinder i alderen 25+. 

Så er du rytmegymnast, og går du med et brændende ønske om IGEN at komme ud på et opvisningsgulv, er BSG’s rytme kvinder måske noget for dig. 

I træningen vil der være fokus på smidighed, holdning, samarbejde og måske vil et håndredskab snige sig ind. Derud over vil vi lave rytmiske sammensætninger, som vi i løbet af foråret vil tage ud og opvise med. Der vil være 6-7 opvisninger i løbet af foråret, og jeg ser gerne at hele holdet deltager i disse. 

På holdet prioriterer vi et godt sammenhold, hvor der er plads til sjov, at kunne grine sammen og mærke glæden ved igen at gå på et hold. Desuden vil der også være nogle sociale arrangementer udenfor træningen. 

Forventninger til vores opvisningshold:

Som opvisningshold forventes det at holdet deltager i følgende opvisninger – Vestegnens Gymnastikdag, Forårsdagene i Roskilde, Lokalopvisningen, Opvisningen ved Fjorden og Kulturweekenden. Her ud over kan der komme flere opvisninger for de enkelte hold.

Som forening ønsker vi at opvisingsholdene repræsenterer BSG på bedste vis, og det forventes derfor at alle gymnaster bærer foreningens paradedragt, når de er ude til div. opvisninger i løbet af sæsonen. Paradedragten vil være en del af kontingentet og består af overdel/bukser og gymnastens navn som påtrykkes uden beregning. Dragten vil blive udleveret til gymnasterne i løbet af efteråret, og er her efter gymnastens egendel.

Pris: 900,00 DKK

Samlet rabat på 900,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Carina Bøegh Folsing

Instruktør

Vores sponsorer